Atlas Ryb

SKLEP

Ostatnie ogłoszenia

Losowo w galerii

• każda woda jest dobra do moczenia kija
  • Autor: karczes11
  • Idzie wiosna, czas uwić gniazdo
  • Autor: norbiko
  • Do Dzis sie dziwie jaki miał apetyt gdyz chwycił za gnoma 1
  • Autor: bronek1980

Współpraca medialna

Reklama
ww
wędkarstwo
logo
zpw

Baner do pobrania

Facebook

Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

Robię zakupy, sklep WTV – PORADNIK
(1 wejść) (1) Gość
W dółStrona: 1
TEMAT: Robię zakupy, sklep WTV – PORADNIK
Robię zakupy, sklep WTV – PORADNIK 1 Rok, 5 mies. temu Pomógł: 15
Witamy w poradniku dokonywania zakupów w sklepie portalu WTV

W tym poradniku chcielibyśmy przedstawić Wam Drodzy wędkarze w jak prosty i przyjemny sposób możemy dokonać zakupów w naszym portalowym sklepie.
UWAGA
Wszystkie obrazy skrótów ekranowych można powiększyć poprzez najechanie i kliknięcie myszką, stają się wtedy bardziej przejrzyste.

Zaczynamy

Dostęp do sklepu mamy w zasadzie przez cały czas pobytu na portalu jak również podczas pobytu na forum, poprzez buton bezpośredniego dostępu strony głównej, okno dostępu znajdujące się w lewej kolumnie strony jak również z okna nowości.

Rozpoczniemy podróż po sklepie od wejścia poprzez stronę główną portalu.

Do wyboru mamy dostępne kategorie które rozwijamy poprzez zaznaczenie ich myszką

Możemy również zaznaczyć opcję wszystkich produktów które wyświetlą nam się na ekranie monitora, lub wyszukać interesujący nas produkt ręcznie poprzez wpisanie odpowiedniej treści.

Obojętnie którą z opcji zaznaczymy znajdziemy się w środku sklepu WTV, wyraźnym podziałem na kategorię oraz producentów danej kategorii.

Produkty dostępne w sklepie są widoczne i podpisane opcją Do koszyka

Powiadom mnie!
W przypadku nie posiadania w magazynie przez sklep WTV danego produktu, obok jego fotografii ukaże nam się taki oto wpis

Po którego zatwierdzeniu pojawi się okno powiadomienia z podanym Waszym adresem mail którego użyliście podczas rejestracji na portalu WTV.

Wysłanie takiego powiadomienia da informację dla osoby odpowiedzialnej za towar owanie sklepu do sprowadzenia danego produktu, o fakcie tym osoba zainteresowana zostanie powiadomiona drogą mailową.

Zasada robienia zakupów niczym nie różni się od innych sklepów dostępnych w sieci internetowej. Należy pamiętać aby zakupy w sklepie dokonywane były na kwotę co najmniej 30 zł w innym przypadku zamówienie nie będzie mogło być zrealizowane.
Wybieramy interesujący nas produkt, gdzie dostępny jest opis produktu jak również jego miniaturka fotografii która po kliknięciu uzyskuje pełny rozmiar.

Powtórne kliknięcie obok fotografii powoduje powrót do sklepu.

Najeżdżając na nazwę produktu i zatwierdzając poprzez kliknięcie myszką wchodzimy do karty szczegółowego opisu produktu, jak również informacje o dostępności towaru w magazynie.

W razie pytań związanych z w/w produktem możemy je zadać wypełniając formularz zapytania.

W opcji twój Login oraz adres mail widnieją te informacje które użyłeś przy rejestracji na portalu WTV

Następnie wpisujemy ilość sztuk które chcemy zakupić i zatwierdzamy Dodaj do koszyka

Nasz koszyk
Zaraz po dokonaniu zakupu naszego wybranego wyrobu trafia on do koszyka który możemy obserwować w prawym górnym rogu naszego ekranu, zmienia się on wraz z dokonywaniem przez nas zakupów.

Aby edytować zawartość koszyka należy zatwierdzić opcję Pokaż koszyk

Tutaj mamy możliwość ostatecznej korekty naszego zamówienia. Mamy opcję aktualizacji ilości zamówionego produktu lub w razie konieczności zrezygnowania z zakupu.

By powrócić do sklepu zatwierdź << Kontynuuj zakupy

Jak zakończyć zamówienie.

Przyjmijmy, że chcemy dokonać końcowych formalności naszego zamówienia a związane jest to z wykonaniem pewnych działań podzielonych na cztery kroki.

Krok .1
Rejestracja zamówienia

Zapełniony nasz koszyk w obecnej sytuacji w żaden sposób nie jest wiążący dla sprzedawcy, aby to zmienić należy dokonać rejestracji zamówienia.
W tym celu należy zatwierdzić >> Zamówienie

Otworzy nam się karta rejestracji zamówienia w której należy określić Waszą nazwę klienta (login WTV), imię i nazwisko, adres dostawy i tak dalej zgodnie z obowiązującymi rubrykami.

Kończąc wypełniać kartę rejestracji należy koniecznie zaznaczyć „ptaszkiem” opcję wyrażenia zgody na warunki sprzedaży i zwrotów, następnie zatwierdzić
Wyślij rejestrację

Pojawi się nam potwierdzenie rejestracji zamówienia z ukazanymi naszymi danymi dostępnymi tylko i wyłącznie kupującemu oraz sprzedawcy.

W przypadku gdy adres dostawy jest inny niż podany w zgłoszeniu rejestracji zamówienia (domyślny), należy go zmienić opcją Aktualizuj Adres
Przechodzimy dalej do kroku drugiego, w tym celu zatwierdź Następny

Krok .2
Metody wysyłki

W przypadku zamówienia w kwocie powyżej 200 zł, kupujący nie porywa kosztów przesyłki.
Przy zakupach na niższą kwotę należy dokonać wyboru opcji wysyłki.

Zatwierdzamy Następny, przechodząc do kroku trzeciego Metoda płatności

Krok .3
Metoda płatności

Wybieramy wygodną dla nas opcję płatności i zatwierdzamy Następny przechodząc do ostatniego czwartego kroku

Krok .4
Potwierdzenie danych i zamówienia

Jeśli nasze zamówienie i podane dane nie budzą zastrzeżeń zatwierdzamy
Potwierdź zamówienie

Potwierdzenie zamówienia spowoduje przyjęcie go do realizacji przez sprzedawcę o czym zostaniemy poinformowani na stronie sklepu

Oraz mailem na adres wskazany przy rejestracji na portalu WTV

Życzymy przyjemnego spędzania czasu w naszym sklepie i zapraszamy do robienia zakupów.
Sklep WTV
norbiko
PZW - 28 Warszawa Ursynów
GÓRÓ
graphgraph
Punkty: 30
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2010/12/12 13:09 Przez norbiko.
Temat został zablokowany.

Do góryStrona: 1

Najnowsze komentarze

Logowanie

Reklama

Najnowsza wiadomość: 3 godzin, 55 minut temu
  • kowson77 : a jest na dole w komentarzach.
  • kobikobi1 : cos go nie widac na portalu
  • kobikobi1 : sluchaj ,co sie z norbertem dzieje?
  • kowson77 : jestem
  • kobikobi1 : seba jesteś?
  • glizdziarz : Do jutra. Jak mi znowu net nie zwarjuje
  • korzun04 : lecę na pryczę pospać- trzymaj się
  • glizdziarz : No Smutny
  • korzun04 : Płacze, bardzo smutny Płacze, bardzo smutny Płacze, bardzo smutny Płacze, bardzo smutny
  • glizdziarz : Trochę daleko i nie wiem czy mi coś nie wyskoczy do roboty
  • korzun04 : zapraszam na wyszogród
  • glizdziarz : Ja za tydzień jak nic nie przeszkodzi to może na Wartę myknę
  • korzun04 : za tydzień chyba Wisełkę odwiedzę
  • korzun04 : wiem- gościem teraz będzie na rybkach Mruga Śmiać się
  • glizdziarz : Widziałeś? Jurek pełnym dziadkiem został Bardzo szczęśliwy
  • glizdziarz : Koniec roku to pewnie zalicza
  • korzun04 : coś Młodego nie widać?- nabroił czy za pannami lata?
  • glizdziarz : Na starorzecze Widawki. Może linek i tołpysia się trafią
  • glizdziarz : Ja w niedzielę ruszam
  • korzun04 : na wartę?
  • glizdziarz : Tylko pozazdrościć. Ja w niedzielę mykam na rybki
  • korzun04 : ponoć jest tam duża populacja linka karasia i szczupaka
  • korzun04 : Nie-jeziorko leży w lesie na zadupiu, dostałem namiar na miejscówkę, więc jak nic się nie wydarzy to jutro popołudniu tam podjadę
  • glizdziarz : Liczysz, że weźmie? To na tym jeziorku co masz krypę?
  • korzun04 : W mojej okolicy w zeszłym tgodniu padł linek 4.6kg, 72 cm- rybka wróciła do wody, jutro tam się wybieram
  • glizdziarz : Witaj Arturze. Co słychać??
  • korzun04 : Witam wieczorowo Bardzo szczęśliwy
  • kowson77 : ja na rybki chyba dopiero w poniedziałek Smutny
  • glizdziarz : Planuję na niedzielę wypad za linkiem. Na razie zarobiony jestem
  • kowson77 : Co tam, łowita coś?

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą wysyłać wiadomości

Teraz online:
  • Gości: 37
Nowi użytkownicy:
Aktywne konta: 5108

PATRONAT WTV

logo
logo

Najaktywniejsi

• wedkarz2309
    173 Punktów